Luota itseesi,
esiinny varmasti

 Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat lisää itseluottamusta ja rohkeutta. Näet vahvuutesi ja osaat tuoda itsesi esille. Säteilet luontevaa itsevarmuutta ja esiinnyt sujuvasti.
Minulla on 20 vuoden kokemus tv-työstä sekä yli 10 vuoden kokemus johtamisesta. Tiedän mitkä asiat toimivat ja opetan ne sinulle henkilökohtaisesti.

Laita sähköpostia
anu@kuistiala.com tai soita 040 548 3418 niin jutellaan lisää.
"Inspiraatiota ja voimaa"

"Anun kanssa oli todella inspiroivaa keskustella. Hän auttoi minua isosti eteenpäin. Suosittelen!" - Salla


"Mahtavia neuvoja"

"Kiitos mahtavista neuvoista! Palaverit ja esiintymiset sujuvat nyt paljon mukavammin ja tunnen oloni varmemmaksi." - Helena

"Sain unelmaduunin!"

"Kirjoitin tapaamisemme jälkeen arvoni ja tavoitteeni pieniksi askeliksi.  Sen jälkeen alkoi tapahtua. Ja nyt olen saanut unelmaduunin!" - Kaisa

Henkilökohtainen valmennus tuo parhaat puolesi esiin

Valmennuksessa opetan sinua henkilökohtaisesti tuomaan parhaat puolesi esiin. Voit ottaa helpot neuvot heti käyttöön. 

Tunnet olosi varmemmaksi ja säteilet sisäistä itseluottamusta. Onnistumiset lisäävät itsevarmuutta ja tiedät pärjääväsi kaikissa tilanteissa. Olet luonteva ja läsnä. Sinut muistetaan. 

Osaan auttaa jokaista saamaan itsestään esiin paremman esiintyjän, puhujan ja viestijän. Sinun ei tarvitse muuttaa persoonaasi, ainoastaan oppia tuomaan itsesi paremmin esiin. Autan näkemään vahvuutesi ja helppojen harjoitusten avulla rohkaisen eteenpäin. 

Rakennan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jonka avulla kuljet kohti tavoitteitasi. Valmennuksessa opit näkemään itsesi uudessa valossa ja saat lisää rohkeutta ja sisäistä voimaa. 

Olet varmempi ja valmiimpi tarttumaan haasteisiin. Sparraan sinua kulkemaan läpi vaativien tilanteiden ja opetan parhaat esiintymisvinkit. Viestit vakuuttavasti ja vaikuttavasti kaikissa tilanteissa. Neuvotteluissa, työpalavereissa, sosiaalisissa tilanteissa tai esiintyessä yleisön edessä.  

Käyn myös läpi miten vapautua rajoittavista uskomuksista ja muuttaa omaa ajattelua. Yksi pieni muutos voi saada ihmeitä aikaan. 

Olen saanut valmennuksista paljon kiitosta, joten kehtaan suositella tätä myös sinulle!

Valmennuspaketit: 3-5 kertaa 1,5h valintasi ja aikataulusi mukaan.

Verkkovalmennus: 3 x 1h Teams tai Zoom.

Olen valmennuksen ajan käytettävissä myös tapaamisten ulkopuolella, jos tarvitset tukea kiireellisissä tilanteissa. 

Lisäksi saat kolme kätevää pikaopasta (PDF) esiintymisen valmisteluun, esiitymistilanteisiin sekä itseluottamuksen buustaamiseen. 

Pitkän valmennuksen (5x) ostajat saavat lahjaksi lisäksi tekemäni e-kirjan Johtajanaisten parhaat opit, johon on koottu Johtajanaiset ja Tähtitaidot -kirjojen parhaita oppeja. E-kirja ei ole myynnissä vaan sen saavat ainoastaan valmennusasiakkaat.


" Anun kanssa on ihana keskustella. Hän todella näkee sinut ja osaa nostaa esiin asioita, joita ei ole itse ajatellut. Suosittelen Anua lämpimästi."  - Pörssiyhtiön asiakas

Mitä valmennukseen kuuluu?

Syvällinen paneutuminen valitsemiisi aiheisiin (vuorovaikutustaidot, esiintyminen, itsevarmuus, itsensä tuominen esiin oikealla tavalla, vaativat viestintätilanteet, jännittäminen ym.)

3-5 tapaamista livenä tai verkossa. Harjoituksia ja palautetta. Tukimateriaalia. Mahdollisuus saada apua nopeisiin tilanteisiin (puhelin, sähköposti, viesti)

Kauan valmennus kestää?

Peruspaketti on 3-5 kertaa 1,5h. Voit itse valita keston kalenterisi ja aikataulusi mukaan. Hinta määräytyy keston mukaan. 
Verkossa suosittelen 3 kertaa 1h valmennusta. Väline Teams tai Zoom. 

Kaikkiin valmennuksiin kuuluvat tukimateriaalit ja mahdollisuus olla minuun yhteydessä tapaamisten ulkopuolella.Mitä muuta saan?

Kolme kätevää PDF pikaopasta, jotka auttavat esiintymiseen valmistautumisessa, itse esiintymistilanteessa sekä itsevarmuuden buustaamisessa. Lisäksi saat analyysin vahvuuksistasi.

Viiden valmennuskerran ostajat saavat lisäksi tekemäni e-kirjan Johtajanaisten parhaat opit.

Mitä minulta edellytetään?

Avointa mieltä. Minua ei tarvitse jännittää. Olen auttamassa sinua ja puolellasi kaikissa tilanteissa.

Miten aloitan?

Laita minulle sähköpostia anu@kuistiala.com tai soita 040 548 3418 ja kerro toiveistasi. Jutellaan sen jälkeen lisää ja teen sinulle tarjouksen.

Entä jos en opi mitään?

Varmasti opit. Ihminen oppii mitä vaan, kun haluaa. Autan ja tuen sinua pitkin matkaa.

Puheet ja koulutukset

Katso laajempi tarjonta puheita ja koulutuksia tästä.

Blogi

Lue blogeja tästä.

Etusivu

Palaa etusivulle tästä.