Luota itseesi,
esiinny varmasti

 Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat lisää itseluottamusta ja rohkeutta. Näet vahvuutesi ja osaat tuoda itsesi esille. Säteilet luontevaa itsevarmuutta ja esiinnyt sujuvasti.
Minulla on 20 vuoden kokemus tv-työstä sekä yli 10 vuoden kokemus johtamisesta. Tiedän mitkä asiat toimivat ja opetan ne sinulle henkilökohtaisesti.

Laita sähköpostia
anu@kuistiala.com niin jutellaan lisää.
"Inspiraatiota ja voimaa"

"Anun kanssa oli todella inspiroivaa keskustella. Hän auttoi minua isosti eteenpäin. Suosittelen!" - Salla


"Mahtavia neuvoja"

"Kiitos mahtavista neuvoista! Palaverit ja esiintymiset sujuvat nyt paljon mukavammin ja tunnen oloni varmemmaksi." - Helena

"Sain unelmaduunin!"

"Kirjoitin tapaamisemme jälkeen arvoni ja tavoitteeni pieniksi askeliksi.  Sen jälkeen alkoi tapahtua. Ja nyt olen saanut unelmaduunin!" - Kaisa

Mitä valmennukseen kuuluu?

Syvällinen paneutuminen valitsemiisi aiheisiin (vuorovaikutustaidot, esiintyminen, itsevarmuus, itsensä tuominen esiin oikealla tavalla, vaativat viestintätilanteet, jännittäminen ym.)

3-5 tapaamista livenä tai verkossa. Harjoituksia ja palautetta. Tukimateriaalia. Uskallan luvata, että tunnet olosi varmemmaksi valmennuksen jälkeen.

Kauan valmennus kestää?

Peruspaketti on 3-5 kertaa 1,5h. Voit itse valita keston kalenterisi ja aikataulusi mukaan. Hinta määräytyy keston mukaan. 
Verkossa suosittelen 3 kertaa 1h valmennusta. Väline Teams tai Zoom. 

Syvällinen ymmärrys vaativista tehtävistä

"Anun kanssa on ihana keskustella. Hän todella näkee sinut ja osaa nostaa esiin asioita, joita ei ole itse ajatellut. Suosittelen Anua lämpimästi."  - Pörssiyhtiön esihenkilö

Puheet ja koulutukset

Katso laajempi tarjonta puheita ja koulutuksia.

Blogi

Lue blogeja.

Etusivu

Palaa etusivulle.