Löydä voima
sisältäsi

Henkilökohtainen valmennus antaa lisää itsevarmuutta ja rohkeutta.  Näet paremmin vahvuutesi ja  suunnan minne mennä. Autan sinua löytämään voiman itsestäsi.
Olen kokenut mentori ja esimies. Minulla on vahva ymmärrys työelämän haasteista sekä runsaasti kokemusta vaativista tilanteista.

Teen valmennusta myös verkossa. Valmennuksen voi ostaa myös lahjaksi.

"Inspiraatiota ja voimaa"

"Anun kanssa oli todella inspiroivaa keskustella. Hän auttoi minua isosti eteenpäin. Suosittelen!" - Salla


"Uutta varmuutta esiintymiseen"

"Kiitos mahtavista neuvoista! Palaverit ja esiintymiset sujuvat nyt paljon mukavammin ja tunnen oloni varmemmaksi." - Helena

"Tavoitteet selkenivät"

"Kirjoitin tapaamisemme jälkeen arvoni ja tavoitteeni pieniksi askeliksi.  Sen jälkeen alkoi tapahtua. Ja nyt olen saanut unelmaduunin!" - Kaisa

Henkilökohtaiset valmennukset 

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen tapaaminen, jossa sparraan ja valmennan sinua. Autan näkemöön vahvuutesi ja rohkaisen eteenpäin. Rakennan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jonka avulla kuljet kohti tavoitteitasi. Valmennuksen avulla saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja sisäistä voimaa. Olet varmempi ja valmiimpi tarttumaan haasteisiin.
Suositus: 2-5 kertaa 1,5h

Esiintyminen ja vuorovaikutus

Henkilökohtainen tapaaminen, jossa keskitytään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin. Opetan parhaat esiintymisvinkit ja kerron, miten viestit vakuuttavasti ja vaikuttavasti.  Sopii kaikille, jotka haluavat parantaa viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan olipa kyse
neuvotteluista, työpalavereista tai esiintymisestä yleisön edessä. 
Suositus: 2-5 kertaa 1,5h.

Tehokkaat verkkovalmennukset

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen 1h verkkovalmennus antaa lisää itsevarmuutta ja rohkeutta.  Näet paremmin vahvuutesi ja suunnan minne mennä.
Olen kokenut mentori ja esimies ja sparraan jatkuvasti ihmisiä uralla eteenpäin. Myös ilta-ajat sopivat. Suositus 3-5 x 1h.

Introvertin esiintymiskoulu

Haluatko oppia esiintymään, mutta ujostuttaa? Olen kokenut valmentaja ja osaan auttaa jokaista saamaan itsestään esiin paremman esiintyjän, puhujan ja viestijän. Sinun ei tarvitse muuttaa persoonaasi, ainoastaan oppia tuomaan se paremmin esiin. Henkilökohtainen valmennus verkossa 3 x 1h. 

Löydä sisäinen johtajasi

Johtamiseen ja esimiestyöhön keskittyvä henkilökohtainen valmennus verkossa. Autan sinua löytämään vahvuutesi johtajana ja vahvistan myös vuorovaikutustaitojasi. Tästä ovat monet vaativissa tehtävissä ja johtoryhmissä työskentelevät pitäneet. Suositus 3-5 x 1h.

Puheet ja koulutukset

Katso laajempi tarjonta puheita ja koulutuksia tästä.

Blogi

Lue blogeja tästä.

Etusivu

Palaa etusivulle tästä.