Kokemusta ja ammattitaitoa

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Olen pärjännyt Venäjällä kirjeenvaihtajana, johtanut vuosia MTV:n uutistoimitusta ja toimin nykyisin yrittäjänä. Tiedän, mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. Mielen taidot ovat ratkaisevat taidot.

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Kaikki myös webinaareina.Mielen taidot - ratkaisevat taidot

Mielen taidot ovat työelämän tärkeimmät taidot. Menestyksen ratkaisee kyky johtaa itseään vaihtuvissa ja vaativissa tilanteissa. Mielen taitoja ovat mm. rajoittavien uskomusten tunnistaminen, myönteinen sisäinen puhe, tunneäly ja tunnetaidot, terve itseluottamus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kerron, miten purkaa rajoittavia uskomuksia ja nousta niiden yläpuolelle. Tutustu myös kirjaani Tähtitaidot - 8 askelta menestykseen (Alma Talent 2021).

Rakenna rautainen itseluottamus

Suurin esteemme on yleensä itse-epäily eli oma ajattelumme. Päänsisäinen nalkuttava kriitikko,  joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.

8 askelta huipulle

Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu.
Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan (Alma Talent 2019) parhaat opit.

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?

Kiltin tytön syndrooma, huijarisyndrooma ja liiallinen itsekriittisyys. Nämä ovat usein naisten tyypillisiä kompastuskiviä työelämässä. Kerron mistä nämä syntyvät, miten ne näkyvät työelämässä ja miten niihin voi vaikuttaa. Vapauta itsesi ja mielesi ja hämmästy mitä siitä seuraa.

Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti

Hyvät viestintätaidot ovat työelämän avaintaito. Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus, miten saat viestisi perille ja sinua kuunnellaan. Kerron myös hyvän esiintymisen parhaat vinkit. 

Älä jäädy, ota rennosti

Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä

Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Hyvän johtamisen salat

Johtajuus on muuttunut ja työelämässä korostuvat merkityksellisyys, yhteisöillisyys ja tarinat. Miten johtaa uudella tavalla ja mitä se esimieheltä vaatii? Empatia, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Kuule, miten otat nämä supertaidot käyttöön. .

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Henkilökohtaiset valmennukset

Katso tästä henkilökohtaiset valmennukset. Myös verkossa.

Blogi

Lue blogia, jossa kirjoitan työelämästä, muutoksesta ja mielen voimasta