Kokemusta ja ammattitaitoa

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Olen johtanut vuosia MTV:n uutistoimitusta ja toimin nykyisin yrittäjänä. Tiedän, mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. Mielen taidot ovat ratkaisevat taidot.

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Työelämän tähtitaidot

Mielen taidot ovat työelämän tärkeimmät taidot ja avain menestykseen. Tässä suositussa puheessa kerron, mitkä ovat tärkeimmät taidot, miten rajoittavia uskomuksia puretaan ja mistä syntyy rautainen itseluottamus. Tutustu myös kirjaani Tähtitaidot - 8 askelta menestykseen (Alma Talent 2021).

8 askelta huipulle

Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu.
Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan  parhaat opit.

Puhu, viesti ja esiinny vakuuttavasti

Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Teen myös henkilökohtaista valmennusta. Katso lisää täältä.

Kiltin tytön syndrooma

Kiltin tytön syndrooma, liiallinen itsekriittisyys ja huijarisyndooma. Kutsun näitä kolmea työelämän kompastuskiviksi. Kaikki kiertyvät toisiiinsa ja saavat meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron mistä nämä syntyvät ja miten niistä voi vapautua.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä

Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Hyvän johtamisen salat

Johtajuus on muuttunut ja työelämässä korostuvat merkityksellisyys, yhteisöillisyys ja tarinat. Miten johtaa uudella tavalla ja mitä se esimieheltä vaatii? Empatia, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Kuule, miten otat nämä supertaidot käyttöön. .

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Henkilökohtaiset valmennukset

Katso tästä henkilökohtaiset valmennukset. Myös verkossa.

Blogi

Lue blogia, jossa kirjoitan työelämästä, muutoksesta ja mielen voimasta