Kokemusta ja ammattitaitoa

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Olen johtanut vuosia MTV:n uutistoimitusta ja toimin nykyisin yrittäjänä. Tiedän, mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. Mielen taidot ovat ratkaisevat taidot.

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Luovuus ja työelämän tähtitaidot

Luovuus on irtipäästämistä. Kun alkaa purkaa omia alitajuisia uskomuksiaan, luovuus ja ideointikyky vapautuvat. Tässä inspiroivassa puheessa kerron, miten löydät sisäiset, salaiset voimavarat ja mitkä ovat työelämän tähtitaidot. Puhe sopii hyvin esimerkiksi tiimipäivään. Tutustu myös kirjaani Tähtitaidot - 8 askelta menestykseen (Alma Talent 2021).

8 askelta huipulle

Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle?Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu?
Tässä puheessa kerron naisjohtajien salaisuudet sekä miten edetä uralla. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan  parhaat opit.

Puhu, viesti ja esiinny vakuuttavasti

Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi? Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön? Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Teen myös henkilökohtaista valmennusta.

Työelämän kompastuskivet

Kiltin tytön syndrooma, liiallinen itsekriittisyys ja huijarisyndooma. Kutsun näitä kolmea työelämän kompastuskiviksi. Kaikki kiertyvät toisiiinsa ja saavat meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Tässä puheessa kerron, mistä nämä syntyvät ja miten niistä voi vapautua.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä

Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa? Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan? Miten olet eduksesi haastatteluissa? Tässä koulutuksessa kerron parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Kirjoittaminen ja ideointi

Miten päästä alkuun kirjoittamisessa? Mistä löytää ideoita? Miten kehittää omaa kirjoittamistaan? Miten voittaa tyhjän paperin pelko? Koulutus/puhe/työpaja kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Neuvot sopivat kaikenlaiseen kirjoittamiseen muistioista raportteihin, tutkielmista tietokirjaan.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Henkilökohtaiset valmennukset

Katso tästä henkilökohtaiset valmennukset. Myös verkossa.

Blogi

Lue blogia, jossa kirjoitan työelämästä, muutoksesta ja mielen voimasta