Löydä voima
sisältäsi

Henkilökohtainen valmennus antaa lisää itsevarmuutta ja rohkeutta.  Näet paremmin vahvuutesi ja  suunnan minne mennä. Autan sinua löytämään voiman itsestäsi.
Olen kokenut mentori ja esimies. Minulla on vahva ymmärrys työelämän haasteista sekä runsaasti kokemusta vaativista tilanteista.

Teen valmennusta myös verkossa. Valmennuksen voi ostaa myös lahjaksi.
Ennen valmennusta käyn mielelläni 20 minuutin ilmaisen puhelun, jossa keskustellaan toiveistasi. 

"Inspiraatiota ja voimaa"

"Anun kanssa oli todella inspiroivaa keskustella. Hän auttoi minua isosti eteenpäin. Suosittelen!" - Salla


"Uutta varmuutta esiintymiseen"

"Kiitos mahtavista neuvoista! Palaverit ja esiintymiset sujuvat nyt paljon mukavammin ja tunnen oloni varmemmaksi." - Helena

"Tavoitteet selkenivät"

"Kirjoitin tapaamisemme jälkeen arvoni ja tavoitteeni pieniksi askeliksi.  Sen jälkeen alkoi tapahtua. Ja nyt olen saanut unelmaduunin!" - Kaisa

Henkilökohtaiset valmennukset 

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen tapaaminen, jossa sparraan ja valmennan sinua. Autan näkemöön vahvuutesi ja rohkaisen eteenpäin. Rakennan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jonka avulla kuljet kohti tavoitteitasi. Valmennuksen avulla saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja sisäistä voimaa. Olet varmempi ja valmiimpi tarttumaan haasteisiin.
Suositus: 2-5 kertaa, 1,5h

Esiintyminen ja vuorovaikutus

Henkilökohtainen tapaaminen, jossa keskitytään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin. Opetan parhaat esiintymisvinkit ja kerron, miten viestit vakuuttavasti ja vaikuttavasti.  Sopii kaikille, jotka haluavat parantaa viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan olipa kyse
neuvotteluista, työpalavereista tai esiintymisestä yleisön edessä. 
Suositus: 2-5 kertaa, 1,5h.

Verkkovalmennus

Tehokas ja syvällinen sparraus verkossa. Neuvoja ja käytännön ohjeita. Rohkeutta muutoksen keskellä. Apua vaikeisiin keskusteluihin tai muuhun sinulle tärkeään asiaan.  
Suositus 2-5 kertaa, 1h.

Mielen taitojen tehovalmennus

Ota haltuun työelämän tärkeimmät taidot: mielen taidot. Mielen taidot ovat kaiken menestyksen avain. Mielen taitoja ovat mm. rajoittavien uskomusten purkaminen, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä itseluottamuksen vahvistaminen. Tässä tehovalmennuksessa keskitytään nimenomaan näiden taitojen vahvistamiseen. Valmennus sisältää kolme valmennuskertaa (etänä tai livenä). Ota yhteyttä anu@kuistiala.com niin kerron mielelläni lisää!

Puheet ja koulutukset

Katso laajempi tarjonta puheita ja koulutuksia tästä.

Blogi

Lue blogeja tästä.

Etusivu

Palaa etusivulle tästä.