Rohkeasti kohti pelkoja

"Miniaryyrikokoon puristettu kävelevä tahtotila." 

Näin totesi minulle kerran yksi MTV Uutisten esimies. Minulla on aina ollut vahva sisäinen draivi, joka ajaa eteenpäin. Haluan nähdä, kokea ja oppia uutta. Mutta osaan myös pysähtyä, nauttia hetkestä ja hiljaisuudesta. Hassutella ja nauraa.

Uutismaailmassa yli 25 vuotta 

Olen tehnyt pitkän uran uutismaailmassa. Aloitin ulkomaantoimittajana Ilta-Sanomissa, josta siirryin MTV Uutisiin. Maikkarissa tein vuosia juttukeikkoja Venäjällä ja olin Moskovan kirjeenvaihtaja. Moskovan jälkeen minut nimitettiin ensin ulkomaantoimituksen esimieheksi, sen jälkeen toimituspäälliköksi ja lopulta toiseksi päätoimittajaksi. 

Vastuualueeni päätoimittajana oli digitaaliset sisällöt ja strategia. Olin myös Mediahub Helsingin sisältöjohtaja ennen kuin päätin irtisanoutua MTV Oy:stä 2016. Olin ollut Maikkarissa 20 vuotta ja kaipasin uusia haasteita.

Nykyisin toimin itsenäisenä yrittäjänä. Puhun, koulutan, valmennan sekä kirjoitan tietokirjoja johtamisesta ja mielen taidoista. Olen syntynyt Porvoossa ja opiskellut Tampereen yliopistossa. Helsingissä olen asunut yli 30 vuotta.

Vuodet Venäjällä ja MTV Uutisissa päätoimittajana opettivat paljon. Olen joutunut tekemään vaikeita valintoja ja sietämään epämukavia tunteita ja tilanteita. Olen pelännyt, mutta uskaltanut, koska on ollut pakko. Olen oppinut ymmärtämään, että ainoa tapa selvitä peloista on kulkea niitä kohti.

Olen oppinut arkipäivän viisautta ja saanut oivalluksia ja inspiraatiota. Tästä kaikesta haluan kertoa myös muille ja rohkaista eteenpäin.

Itselleni tärkeintä on ollut oppia löytämään vahvuudet sisimmästä. Rohkeutta, sitkeyttä ja avoimuutta elämälle.

Naisten ja tyttöjen rohkaisu on aina ollut lähellä sydäntäni. Koulutus ja hyvä itsetunto antavat mahdollisuuden tehdä omia, itsenäisiä valintoja. 


Etusivu

Henkilökohtaiset valmennukset

Blogi