Yrityksille

Inspiraatiota ja rohkaisua. Toimivia neuvoja ja uutta ajattelua.


Teen koulutuksia, webinaareja ja puheenvuoroja toivotuista teemoista.
Toimin myös juontajana ja moderaattorina.

Esimerkkejä teemoista, joista puhun:

  • Esiintyminen ja vuorovaikutus Näin esiinnyt vakuuttavasti eri tilanteissa. Puheet, seminaarit, tv-esiintyminen, media. Kerron konkreettisesti, mistä hyvä esiintyminen syntyy ja näytän esimerkkejä. 
  • Johtajanaisten salaisuudet Miten edetään johtajaksi. Mitkä ovat ratkaisevat tekijät kun halutaan päästä huipulle. Johtajanaisten parhaat opit. Erityisesti naisille suunnattu rohkaisupuheenvuoro. Unohda liika itsekriittisyys!
  • Työelämän parhaat neuvot Mikä ratkaisee eteneekö työelämässä. Mitkä ovat hyvän esimiehen ja johtajan edellytykset. Työelämän parhaat käytännöt ja neuvot. Miten toimia vaativissa tilanteissa, mikä vie eteenpäin ja mikä toimii. Miten saat uudistukset läpi. Parhaat strategiat työpaikalle.
  • Mielen taika  Ota intuitio avuksi ideoinnissa ja avaudu odottamattomalle. Miten mieli toimii, miten alitajuiset ajattelutavat ja reaktiot vaikuttavat meihin. Miten johdan mieltäni. Intuition käyttö ideoinnin ja ratkaisujen löytämisen apuna.
  • Uskalla hypätä Kuinka muutos tehdään ja kuljetaan kohti uutta. Miten itseluottamusta voi kasvattaa. Miten myönteinen itsepuhelu auttaa omien vahvuuksien löytämisessä.
  • Lisää inspiraatiota Mistä lisää luovaa voimaa, ideoita ja innostusta, kun puhti on loppu. Miten pysyä vireessä ja virittyä uusille ideoille.
Voin tulla puhumaan tai pitää esityksen ja sen päälle workshopin. Pituus ja tarkempi sisältö räätälöidään aina tilaisuuden mukaan.

Ota yhteyttä anu@kuistiala.com