Tervetuloa verkkokauppaan!


Löydä vahvuutesi ja anna persoonasi loistaa! Tuo sisäinen säteilysi esiin ja valloita maailma. Autan sinua saamaan lisää itsevarmuutta ja rohkeutta. Verkkokaupasta voit kätevästi ostaa kursseja ja varata henkilökohtaista sparrausta kanssani verkossa. Valmennus toimii ajasta ja paikasta riippumatta toiveidesi mukaisesti. Saat hyviä neuvoja ja käytännön ohjeita helposti ja vaivattomasti. 
Lisätietoja minusta löytyy www.kuistiala.com

Henkilökohtainen sparraus verkossa 30 min 

Henkilökohtainen valmennus verkossa, jossa neuvon ja sparraan sinua eteenpäin. Saat toimivia neuvoja ja käytännön ohjeita työelämään, rohkeutta muutoksen tekoon, apua viestintään, esiintymiseen tai muuhun sinulle tärkeään asiaan. Valmennus sopii erinomaisesti, jos sinulla on haasteita työelämässä tai kaipaat muutosta, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Olen kokenut mentori ja osaan neuvoa kiperissäkin tilanteissa. Valmennuksen pituus on 30 min.
Valmennus voidaan tehdä Skypessä tai muulla vastaavalla tavalla. Toki myös tavallinen puhelu sopii.

Henkilökohtainen valmennus 1,5h tapaaminen

Henkilökohtainen tapaaminen (Helsingissä), jossa sparraan ja valmennan sinua 1,5 tuntia. Autan näkemään vahvuutesi ja rohkaisen eteenpäin. Neuvon ja ohjaan askel askeleelta, miten etenet uuteen suuntaan. Rakennan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jonka avulla kuljet kohti tavoitteitasi. Teet muutoksen, jota olet hakenut.
Saat mukaasi suunnitelman ja neuvot miten edetä.
Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja sisäistä voimaa.
Ota yhteyttä anu@kuistiala.com ja sovi aika.

Tulossa! Verkkokurssi: Näin teet muutoksen ja saat lisää rohkeutta 

Verkkokurssi tulossa huhti-toukokuussa. Monet kaipaavat muutosta, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Pieni rohkaisu ratkaisevalla hetkellä usein auttaa. Autan sinua näkemään vahvuutesi ja saamaan lisää rohkeutta tehdä kaipaamasi muutos. Saat myös henkilökohtaista sparrausta. Itsevarmuutesi kasvaa ja olet valmis tekemään muutoksen jota kaipaat. Jos olet kiinnostunut, tilaa ennakkoon tai laita viestiä anu@kuistiala.com

Tulossa myöhemmin. Verkkokurssi: Johtajanaisten salaisuudet

Mitkä ovat naisjohtajien parhaat neuvot? Tällä kurssilla jaan johtajanaisten parhaat vinkit. Kerron myös, mitkä asiat ratkaisevat, etenetkö uralla ja mitä vaaditaan huipulle pääsemiseen. Opetan askelmerkit, miten noustaan esimieheksi ja otetaan rohkeasti vastaan vaativia tehtäviä.