Henkilökohtainen valmennus

Ota johtajanaisten opit omaksi

Henkilökohtainen valmennus tuo sinulle lisää itsevarmuutta ja rohkeutta.  Kerron miten vapaudut rajoittavista ajatuksista ja pääset eteenpäin työelämässä.  Saat sinulle sopivan suunnitelman ja toimivia neuvoja. 
Osta tai varaa verkkokaupasta (Holvi) valmennusta netissä tai sovi tapaaminen Helsingissä.
Olen kokenut mentori ja osaan neuvoa kiperissäkin tilanteissa.
Saavuttaaksesi tavoitteesi helposti lue Pieni Muutoskirja, jonka voi myös ostaa verkkokaupasta.

Henkilökohtainen valmennus netissä 45 min 

Henkilökohtainen livevalmennus netissä Skypen kautta. Neuvon ja sparraan sinua eteenpäin. Saat toimivia neuvoja ja käytännön ohjeita työelämään, rohkeutta muutoksen tekoon, apua viestintään, esiintymiseen tai muuhun sinulle tärkeään asiaan. Valmennuksen pituus on 45 min. 

"Anu sparrasi minua netissä ennen työhaastattelua. Sain hyviä vinkkejä, mitä sanoa ja miten voisin tuoda osaamistani paremmin esiin." - Johanna, 42v, Lahti

Ota yhteyttä anu@kuistiala.com ja sovi aika.

Henkilökohtainen valmennus 1,5h tapaaminen

Henkilökohtainen tapaaminen (Helsingissä), jossa sparraan ja valmennan sinua 1,5 tuntia. Autan näkemään vahvuutesi ja rohkaisen eteenpäin. Rakennan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jonka avulla kuljet kohti tavoitteitasi. Valmennuksen avulla saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja sisäistä voimaa. Olet varmempi ja valmiimpi tarttumaan haasteisiin ja sinulla on tarkat ohjeet, miten toimia haastavissa tilanteissa. 

"Oli mahtavaa keskustella kanssasi! Sain paljon uutta ajateltavaa ja tämä vie minua eteenpäin. Kiitos!" Salla, 37v, Helsinki

"Kirjoitin tapaamisemme jälkeen arvoni, tavoitteeni ja välitavoitteeni mahdollisimman pieneksi pilkottuina. Sen jälkeen alkoi tapahtua. Ja nyt olen saanut unelmaduunin!" Kaisa, 47v, Helsinki

Ota yhteyttä anu@kuistiala.com ja sovi aika.

Esiintyminen ja vuorovaikutus, 1,5h valmennus

Henkilökohtainen 1,5h valmennus, jossa keskitytään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin. Opetan parhaat esiintymisvinkit ja neuvon miten puhut ja viestit vakuuttavasti. Sopii kaikille, jotka haluavat hioa esiintymistaitojaan paremmaksi.

Ota yhteyttä anu@kuistiala.com ja sovi aika

E-kirja Pieni Muutoskirja

Yleisin syy, ettei saa mitä haluaa, on se ettei tiedä mitä haluaa. Kirkas, selkeä tavoite helpottaa elämää. Tein Pienen Muutoskirjan tätä varten. Se on helppo ja käytännöllinen opas oman ajattelun selkeyttämiseen. Oppaassa käydään läpi, miten ajatuksemme rajoittavat meitä, miten niitä voi muuttaa ja miten rakennetaan toimiva polku kohti tavoitteita. Opas ja työkirja PDF 20 sivua.