Inspiraatiota ja uutta ajateltavaa

Kokemusta ja ammattitaitoa

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Olen itse kulkenut pitkän polun rivitoimittajasta MTV Uutisten ylimpään johtoon. Tiedän mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. 
En syötä teoriaa vaan kerron miten asiat tehdään käytännössä.

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Kaikki myös webinaareina.
.

Teemoja

8 askelta huipulle 

Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu.
Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan parhaat opit.

Työelämän tähtitaidot

Toimi rohkeasti vaativissa tilanteissa. Muuttuva työelämä vaatii joustavuutta, ennakointia, tunneälyä sekä loistavia vuorovaikutustaitoja. Opi ja hio työelämän tähtitaidot huippuunsa. Kirjoitan tästä aiheesta parhaillaan myös kirjaa.

Hyvän johtamisen salat 

Johtajuus on muuttunut ja työelämässä korostuvat merkityksellisyys, yhteisöillisyys ja tarinat. Miten johtaa uudella tavalla ja mitä se esimieheltä vaatii? Empatia, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Kuule, miten otat nämä supertaidot käyttöön.

Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti

Hyvät viestintätaidot ovat työelämän tärkein taito. Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus, miten saat viestisi perille ja sinua kuunnellaan. Kerron myös hyvän esiintymisen parhaat vinkit.

Mielen tarinat 

Suurin esteemme ja rajoituksemme on oma ajattelumme. Sisäinen nalkuttava kriitikko,  joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua. 

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?

Kiltin tytön syndrooma, huijarisyndrooma ja liiallinen itsekriittisyys.  Nämä ovat usein naisten tyypillisiä kompastuskiviä työelämässä. Kerron mistä nämä syntyvät, miten näkyvät työelämässä ja miten niihin voi vaikuttaa. Vapauta itsesi ja mielesi ja hämmästy mitä siitä seuraa.

Älä jäädy, ota rennosti

Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä

Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Henkilökohtaiset valmennukset

Katso tästä henkilökohtaiset valmennukset. Myös verkossa.

Blogi

Lue blogia, jossa kirjoitan työelämästä, muutoksesta ja mielen voimasta 

Etusivu

Takaisin etusivulle