Puheet

Johda ja viesti vakuuttavasti

Haluatko viestiä vakuuttavasti ja vaikuttavasti?  Tiedätkö miten toimia kiperissäkin tilanteissa?
Kerron, mikä ratkaisee etenetkö urallasi ja miten pääset eroon rajoittavista ajatusmalleista. 

Puhun myös kokemuksesta. Olen itse tehnyt  ison muutoksen, kun lähdin uudelle uralle.

Uskalla olla hyvä ja uskalla sanoa se ääneen. 

Teemoja, joista puhun ja koulutan


  • Uskalla hypätä -  Näin teet muutoksen ja selviät siitä Oma tarinani, kuinka irtisanouduin hyvästä asemasta yli 50-vuotiaana. Hyppäsin tyhjän päälle ja aloin etsiä uudelleen iloa ja merkitystä elämääni. Piti kulkea syvälle, jotta oman mielen rajoitukset murtuivat. Muutos tulee usein kivun kautta. Miten siitä selviää ja mitä sitten tapahtui. 
fullsizeoutput_1518jpeg
      Tavastian lavalla huhtikuussa 2019 MMA:n tilaisuudessa.
  • Haluatko johtajaksi? Kerron johtajanaisten salaisuudet Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluat päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu. Saat parhaat neuvot ja toimivat opit miten pääset johtotason tehtäviin.
  • Viestintä ja esiintyminen - Näin loistat yleisön edessä Miten puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti. Sisäinen puhe ja alitajuinen viestintä vaikuttavat vahvasti minkälaisen vaikutelman annat. Miten markkinoit itseäsi ja osaamistasi tyylikkäästi.
  • TV-esiintyminen ja media - Parhaat vinkit haastatteluihin Miten tulet toimeen toimittajien kanssa. Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit mediaesiintymisiin. Sparraan myös henkilökohtaisesti.
  • Näe mahdollisuudet, älä esteitä - Murra mielesi lukot  Miten murrat mielen esteet ja saat lisää uskallusta ja itseluottamusta. Suurin esteemme on yleensä oma ajattelumme, vaikka sitä voi olla vaikea myöntää. Kerron, mitkä ovat tyypilliset rajoittavat ajatusmallit ja miten niitä voi muuttaa.
  • Teen  puheenvuorot ja koulutukset toiveiden mukaisesti
Ota yhteyttä anu@kuistiala.com 

Facebookissa: Kuistiala.com