Puheet

Astu esiin ja ota lava haltuun!

Haluatko vaativiin tehtäviin? Osaatko viestiä vakuuttavasti ja vaikuttavasti?  Tiedätkö miten toimia kiperissäkin tilanteissa?
Kerron, mikä ratkaisee etenetkö urallasi ja miten virität itsesi ja mielesi huippukuntoon. 

Uskalla olla hyvä ja uskalla sanoa se ääneen. 

Teemat:

  • Näin nouset johtajaksi - johtajanaisten 8 salaisuutta Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu. Kerron johtajanaisten salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Kuulet Johtajanaiset-kirjan parhaat opit. Puhe, workshop tai koulutus.
fullsizeoutput_1518jpeg
      Tavastian lavalla huhtikuussa 2019 MMA:n tilaisuudessa.

  • Nainen, lopeta turha itsekriittisyys ja täydellisyyden tavoittelu! Erityisesti naisille suunnattu rohkaisupuheenvuoro, jossa käyn läpi naisille tyypillisiä alitajuisia ajattelumalleja. Loputon itsekriittisyys, täydellisyyden tavoittelu, huijarisyndrooma, itsensä vähättely jne.  Kerron mistä nämä syntyvät ja miten niitä voi purkaa. Näet mahdollisuutesi ja uskallat tarttua tilaisuuksiin. Puhe, workshop tai koulutus.
  • Miten puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti Sisäinen puhe ja alitajuinen viestintä ratkaisevat minkälaisen vaikutelman annat itsestäsi. Minkä tunnelman tuot mukanasi, kun astut huoneeseen? Luotko luottamusta vai herätäkö torjuntaa? Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus. Miten viestit vakuuttavasti ja mikä ratkaisee saatko ihmiset puolellesi. Puhe, workshop tai koulutus.
  • Näin vapaudut rajoittavista ajatuksista Vapauta mielesi rajoittavista ajatuksista.  Saat samalla lisää uskallusta ja itseluottamusta. Suurin esteemme ja rajoituksemme on oma ajattelumme. Sisäinen nalkuttava kriitikko ja epäilijä. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.  Puhe, workshop tai koulutus.
  • Hyppy tyhjän päälle Mitä tapahtuu, kun lähtee turvatusta asemasta kohti tuntematonta. Onko kaikki silkkaa hurmiota vai tuleeko mahalasku? Miten muutoksesta selviää, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mitä tehdä, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Oma tarinani hypystä tuntemattomaan  ja oivallusten löytämisestä. Vain menemällä syvälle voi löytää uutta. Puhe.
  • Älä jäädy, ota rennosti - Esiintymisvalmennus  Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti. Koulutus.
  • Apua, toimittaja soittaa  Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit mediaesiintymisiin yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti. Koulutus.
Teen  puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Teemoja voi myös yhdistellä.
Ota yhteyttä anu@kuistiala.com