Opi uutta ja inspiroidu!

Kokemusta ja ammattitaitoa

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Olen pärjännyt Venäjällä haastavissa olosuhteissa, johtanut monta vuotta MTV:n uutistoimitusta ja siirtynyt myöhemmin yrittäjäksi. Tiedän, mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. 

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Kaikki myös webinaareina.
.

Teemoja

Työelämän tähtitaidot

Mielen taidot ovat työelämän tärkeimmät taidot. Kyky johtaa itseään vaihtuvissa ja vaativissa tilanteissa. Mielen taitoja ovat mm. myönteinen sisäinen puhe, kyky säädellä tunteitaan, terve itseluottamus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kerron, miten vahvistat omia mielen taitojasi ja nouset seuraavalle tasolle.  Kirjoittamani Tähtitaidot-kirja (Alma Talent) ilmestyy 2021 alussa.

Mielen tarinat 

Suurin esteemme ja rajoituksemme on oma ajattelumme. Sisäinen nalkuttava kriitikko,  joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.

8 askelta huipulle

Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu.
Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan parhaat opit.

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?

Kiltin tytön syndrooma, huijarisyndrooma ja liiallinen itsekriittisyys. Nämä ovat usein naisten tyypillisiä kompastuskiviä työelämässä. Kerron mistä nämä syntyvät, miten ne näkyvät työelämässä ja miten niihin voi vaikuttaa. Vapauta itsesi ja mielesi ja hämmästy mitä siitä seuraa.

Hyvän johtamisen salat 

Johtajuus on muuttunut ja työelämässä korostuvat merkityksellisyys, yhteisöillisyys ja tarinat. Miten johtaa uudella tavalla ja mitä se esimieheltä vaatii? Empatia, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Kuule, miten otat nämä supertaidot käyttöön. 

Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti

Hyvät viestintätaidot ovat työelämän avaintaito. Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus, miten saat viestisi perille ja sinua kuunnellaan. Kerron myös hyvän esiintymisen parhaat vinkit. 

Hyppy tyhjän päälle - näin siitä selviää

Oma tarinani, miten rakennat uudet uran ja kuljet läpi muutoksen. Irtisanouduin hyvästä työtehtävästä yli 50-vuotiaana ja hyppäsin tyhjän päälle. Mitä sitten tapahtui, miten löytää itsensä uudestaan ja muuttaa osaamisensa rahaksi. 

Älä jäädy, ota rennosti

Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä

Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Henkilökohtaiset valmennukset

Katso tästä henkilökohtaiset valmennukset. Myös verkossa.

Blogi

Lue blogia, jossa kirjoitan työelämästä, muutoksesta ja mielen voimasta 

Etusivu

Takaisin etusivulle