Puheet ja koulutukset

Astu esiin ja ota lava haltuun!

Opi hyvän johtamisen salaisuudet. Viesti vakuuttavasti ja vaikuttavasti. 
Kerron, mikä ratkaisee etenetkö urallasi ja miten virität itsesi ja mielesi huippukuntoon. 

Puheet ja koulutukset myös webinaareina.

Teemat:

 • Näin nouset johtajaksi - 8 askelta huipulle Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu. Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Kuulet Johtajanaiset-kirjan parhaat opit. 
  "Anu on inspiroiva ja valovoimainen esiintyjä. Innostava, upea esitys!"
 • Esimies paineessa  Miten johdat rohkeasti vaativissa tilanteissa. Esimiestyön parhaat opit ja käytännön niksit.  Paranna esimiestaitojasi ja vältä sudenkuopat. 
fullsizeoutput_1518jpeg
      Tavastian lavalla huhtikuussa 2019 MMA:n tilaisuudessa.

 • Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti Sisäinen puhe ja alitajuinen viestintä ratkaisevat minkälaisen vaikutelman annat itsestäsi. Minkä tunnelman tuot mukanasi, kun astut huoneeseen? Luotko luottamusta vai herätäkö torjuntaa? Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus. Miten viestit vakuuttavasti ja mikä ratkaisee saatko ihmiset puolellesi.
  "Inspiroiva ja innostava koulutus! Paljon oivalluksia ja uutta ajateltavaa." 
  "Anu on hyvä ja asiantunteva kouluttaja. Hän on helposti lähestyttävä ja miellyttävä."
 • Vapauta mielesi ja itsesi  Suurin esteemme ja rajoituksemme on oma ajattelumme. Sisäinen nalkuttava kriitikko,  joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.
 • Pääseekö kiltti tyttö pomoksi? Kiltin tytön syndrooma, huijarisyndrooma ja tolkuton itsekriittisyys. Nämä ovat naisten tyypilliset kompastuskivet. Kerron miten nämä näkyvät työelämässä ja miten niihin voi vaikuttaa. 
 • Älä jäädy, ota rennosti - esiintymisvalmennus  Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti.
 • Maineenhallinta ja kriisiviestintä  Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.
  "Anu on mahtava tyyppi, hänellä on vahva ammattitaito ja ilmapiiri on luottamuksellinen."   
Teen  puheet ja koulutukset aina toiveiden mukaisesti. Myös webinaareina.
Ota yhteyttä anu@kuistiala.com