Puheet

Astu esiin ja ota lava haltuun!

Tunnetko johtajanaisten salaisuudet? Osaatko viestiä vakuuttavasti ja vaikuttavasti?  Tiedätkö, mihin moni kompastuu?
Kerron, mikä ratkaisee etenetkö urallasi ja miten virität itsesi ja mielesi huippukuntoon. 

Uskalla olla hyvä ja uskalla sanoa se ääneen. 

Teemat:

 • Näin nouset johtajaksi - johtajanaisten 8 salaisuutta Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu. Kerron johtajanaisten salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Kuulet Johtajanaiset-kirjan parhaat opit. Puhe, workshop/koulutus.
fullsizeoutput_1518jpeg
      Tavastian lavalla huhtikuussa 2019 MMA:n tilaisuudessa.

 • Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti Sisäinen puhe ja alitajuinen viestintä ratkaisevat minkälaisen vaikutelman annat itsestäsi. Minkä tunnelman tuot mukanasi, kun astut huoneeseen? Luotko luottamusta vai herätäkö torjuntaa? Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus. Miten viestit vakuuttavasti ja mikä ratkaisee saatko ihmiset puolellesi. Puhe, workshop/koulutus. 
  "Inspiroiva ja innostava koulutus! Paljon oivalluksia ja uutta ajateltavaa." 
  "Kouluttaja oli hyvä ja asiantunteva, helposti lähestyttävä ja miellyttävä."
 • Vapauta itsesi rajoittavista ajatuksista  Suurin esteemme ja rajoituksemme on oma ajattelumme. Sisäinen nalkuttava kriitikko,  joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.  Puhe, workshop/koulutus.
  "Kouluttaja oli innostava ja hänen kokemuksensa olivat avaavia."
  "Koulutus oli selkeä ja erittäin mielenkiintoinen. Oli ilo osallistua! "

 • Älä jäädy, ota rennosti - Esiintymisvalmennus  Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti. Koulutus.
 • Apua, toimittaja soittaa  Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit mediaesiintymisiin yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti. Koulutus.
  "Mahtava tyyppi, keskusteleva ote, luottamuksellinen ilmapiiri." 
 • Hyppy tyhjän päälle Mitä tapahtuu pään sisällä, kun lähtee turvatusta asemasta kohti tuntematonta. Miten muutoksesta selviää, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mitä tehdä, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Oma tarinani hypystä tuntemattomaan  ja oivallusten löytämisestä. Vain menemällä syvälle voi löytää uutta. Puhe.
  "Anun tarina on järjettömän inspiroiva ja samaistuttava."  
Teen  puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Teemoja voi myös yhdistellä.
Ota yhteyttä anu@kuistiala.com